My Novel

Wednesday, December 16, 2009

Facebook...borak kosong...


Adik-beradik saya memang gila facebook..tiap2 hari boleh kata tengok dia orang bukak FB...main game...dia orang suruh saya join, saya malas...(haha...saya ni memang malas bab2 nak buat benda baru nih)

Mula2 saya kata saya tak akan buat FB...tapi bila ramai sangat dah berkata mengenai FB yang boleh cari balik kawan2 lama, saya try lah..time tu adik saya dah perli2.."kata tak nak buat FB" katanya...and then saya balas,,,"aku buat tapi tak nak main game,"

Saya selalu tengok adik2 saya main game...best katanya...sesekali saya tengok gak dia orang main...nice jugaklah tapi saya tekadkan diri tak nak main...bukan apa, saya nih suka gak main2 game macam tu tapi saya pk, kalau saya main, saya akan buang banyak masa saya...sudahlah masa saya begitu terhad...nanti semuanya tak siap...manuskrip ke mana, cerita tergantung...entah apa-apa tah...

Harap2 saya dapat bertahan...sekarang sedang menulis manuskrip terbaru (tak tahu bila boleh siap)...idea banyak datang tapi masa untuk menaip agak terhad...huhuhu...




2 comments:

Quantity Surveyor said...

tak kenal maka tak cinta

ezi said...

Quantity serveyor...hehe...tu yang malas nak kenal...nanti asyik melekat depan laptop ni...hehe