My Novel

Tuesday, May 7, 2013

Mandi manda di Sagil

Aduh! bersawang sungguh blog ini.. Mana perginya tuan punya rumah ni..
 
Ada..ada..saya di sini..Maaflah kpd pengunjung blog saya yg menanti-nanti entry terbaru dari saya (kalau adalah..hehe)..Banyak story yang sedang menunggu Q untuk dimasukkan dalam blog ini tetapi masa saya sangat limited..huhu..Sejak Aimee semakin pandai menggodam lappy saya ni, masa untuk bukak lappy ni agak terhad (sekarang pun menaip macam siput sebab rebut lappy dengan Aimee)..huhu..
 
Oh..berbalik pada cerita yang nak diceritakan..Sagil..destinasi mandi manda saya dan family. Kali ini saya pergi dengan family hubby. Seronok..siap buat BBQ..Tapi saya tukang makan sebab jaga Aimee (alasan! alasan!)..hehe..
 
Tengok si Aimee ni..Bukan takut sejuk pun..Suka adalah..
 
Aimee tak takut air..
Suka Aimee main air..
Ummi Aimee pun nak enteprem (with kakak ipar)
 
Aimee ku sayang..
 
(Aimee kat sebelah tengah kacau ummi menaip...adoi..)
Tata...
 

2 comments:

Yanna_Lie said...

haha.. beb... alasan xnk wt BBQ jg aimee... sbenarnya ko lebih nak menambahkn lemak kn.. hahaha

ezi said...

yanna lie..alasan dalam kebenaran..haha..lemak da banyak nih..camno den nak buang..hihi..